3 kanál olajon halvány zsemleszínű rántást készítünk, megsózzuk. A lángról levéve belekeverjük a picit előre pirított, friss, reszelt tormát vagy az ecetes üveges tormát, kb. 1 evőkanál / fő, ízlés szerint bővíthető.
Polgárné Katalin böjti finomságai
Árparizottó, medvehagyma mártás
2020.03.30
Minda két ételhez nagyon jól illik a Polgár Pincészet Nemes Fehér Küvéje.
Brokkoli krémleves, rakott burgonya
2020.03.29
Az olajon dinszteljük meg a hagymát és fokhagymát
Habart bableves, lángos
2020.03.28
Most nagyon gyorsan elkészülhet a levesünk.
Paradicsomleves, halas palacsinta
2020.03.26
Tonhalas palacsinta kapros, fokhagymás joghurttal
Fokhagymakrémleves, krumplipaprikás
2020.03.25
Az olajon a lisztből készítsünk zsemlye színű rántást,
Lencseleves és túrófánk
2020.03.24
A lencsét válogassuk ki és mossuk át, ha kell több vízből is, majd áztassuk be vagy előző este, vagy mindjárt reggel.
Zöldségleves és tojásos galuska
2020.03.23
Mit is főzzünk a nagyböjt 4. hetének első napján? Egyszerű zöldséglevest és tojásos galuskát.
Vasárnapi húsleves
2020.03.22
Hozzávalók (4- 5 adag) 2 napra
Előszóként
2020.03.21
Polgár Katalinként ismernek talán még elég sokan, de egyre kevesebben.